Kesäaamu

Kesän makuja laatikon täydeltä!

Kesän makuja laatikon täydeltä! Yllätä henkilökuntasi tai asiakkaasi aurinkoisella ja runsaalla Kesäaamu-lahjalaatikolla. Brunssiin leivot sämpylät ja paistat letut kera mansikkahillon sekä suussa sulavan suklaan. Juomana virkistävä smoothie ja aromikas kahvi!

Hinta 30,00 € + alv 14%

Kesäaamu -lahjalaatikon sisältö

TuotePaino/tilavuus
Sunnuntai Kaurainen Sämpylämix400 g
Robert Paulig Roastery Notes of Nature Kipinä, jauhettu200 g
Froosh Smoothie Feel Good – Ananas, Punajuuri, Aloe Vera & Inkivääri250 ml
Poikain Parhaat Suomalainen Mansikkahillo (G,L,V)250 g
Fazer Gluteeniton Lettujajauhoseos (G)150 g
Foodin Raakasuklaa vadelma, luomu50 g
Fazer Maitosuklaapatukka39 gRobert Paulig Roastery Notes of Nature Kipinä 200 g jauhettu

Robert Paulig Roastery Notes of Nature Kipinä 200g jauhettu

Kuvittele istuvasi nuotion äärellä Porvoon Emäsalon merimaisemassa, nauttimassa kupillista kuumaa tummapaahtoista kahvia. Tämä Roberts Paulig Roasteryn Notes of Nature Kipinä jauhettu kahvi on saanut inspiraationsa luonnosta. Porvoolaisen pienpaahtimon kahvi on vahva paahdetun arominen, josta löytyy myös makeutta tasapainottamaan makua. Suosittu suodatinkahvi, joka sopii mainiosti myös maidon kanssa nautittuna.

Poikain Parhaat Suomalainen Mansikkahillo 250 g

Poikain Parhaat Suomalainen Mansikkahillo 250 g (G,L,V)

Kotimaista herkkumarjaa sen parhaassa muodossa. Maultaan pehmeän raikas ja makea puutarhamarjahillo tuo ilon kielenpäälle ja tarjoaa mahtavan kesäisiä makumuistoja. Hillo ei sisällä lainkaan teollisia maku- tai väriaineita ja on laktoositon, gluteeniton ja vegaaninen. 

Foodin Raakasuklaa vadelma 50 g luomu

Foodin Raakasuklaa vadelma 50 g luomu 

Suomalaisten suosikki, vadelma, yhdistettynä lempeään raakasuklaaseen takaa nohtumattoman makuelämyksen. Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopavut tulevat Perusta ja lopullisen muotonsa suklaa saa Vaajakosken tehtaalla, käsityönä tietenkin. Foodin raakasuklaa on vegaaninen, eikä sisällä lainkaan säilöntä- tai lisäaineita.