Meistä

Lahjalaatikossa.fi on täyden palvelun lahjatalo yrityksille. Tarjoamme maukkaan tavan huomioida omaa henkilökuntaa, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita.

Lahjalaatikon tiimillä on vuosien vankka kokemus suomalaisten yritysten lahjaelämysten suunnittelusta ja toteutuksesta. Täyden palvelun konseptimme takaa teille helpon ja vaivattoman tavan muistaa, palkita tai kannustaa työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita.

Myyntitiimimme Maria ja Mikael auttavat valitsemaan valmiista lahjalaatikoista tai räätälöimään teille täysin uniikin lahjakokonaisuuden. Asiakaspalvelumme neuvoo mielellään myös kaikissa käytännön asioissa.

Lahjalaatikossa on kotimaisen Seulo Palvelut Oy:n vastuullinen ja luotettava lahjatalo. Lahjalaatikossa.fi noudattaa Seulo Palveluiden vastuullisuusohjelmaa, jonka keskeisimmät osa-alueet ovat vastuu ympäristöstä, kestävä hankinta ja sidosryhmäyhteistyö ja työhyvinvointi.

Eettiset periaatteemme on luotu oman toimintamme ohjenuoraksi. Edellytämme myös kaikilta tavarantoimittajiltamme eettisten periaatteidemme noudattamista. Teemme läheistä yhteistyötä useiden kotimaisten pientuottajien kanssa.

Uniikit palvelut

Tarjoamme uniikkeja palveluja kuten yksilölliset ja räätälöidyt lahjakokonaisuudet, joihin voit liittää myös oman korttitervehdyksesi personoidulla tervehdyksellä, kuvalla ja logolla.

Lahjat suoraan saajalle

Kuljetuspalvelumme kattaa koko EU-alueen ja kylmäsäilytystä vaativissa Lahjalaatikoissa takaamme toimituksen saapumisen jälkeen vielä kuuden tunnin säilyvyyden.

Herkkulahjojen toimituksen voitte valita suoraan lahjansaajan kotiovelle tai häntä lähellä olevaan noutopisteeseen. Suosituin tapa on tilata lahjat kerralla toimistollenne.

Ota yhteyttä – teemme mielellämme tarjouksen!