Toimitustietojen syöttäminen

Täydennä alla olevat tiedot tilauksestasi.  Vastaanottajien tiedot

  Valitse alta vastaanottajien yhteystietojen tyyppi.

  Jos lähetät meille sähköpostiosoitteet, toimitamme vastaanottajalle sähköpostitse lomakelinkin, johon hänen tulee itse täyttää osoitetietonsa kahden vuorokauden kuluessa.

  Jos toimitat meille postiosoitteet, toimitamme vastaanottajille yhteystiedot tarkastettavaksi tekstiviestitse. Vastaanottajilla on kaksi vuorokautta aikaa tarkastaa postiosoitteet ja tarvittaessa korjata tietoja.

  Yhteystietojen täyttäminen

  Lataa alta Excel-tiedosto ja täytä se vastaanottajien tiedoilla.

  Täytä lomake esitäytettyjen sarakkeiden mukaisesti. Älä lisää tiedostoon uusia sarakkeita tai muokkaa sen otsikoita.


  Näin se toimii

  1. Valitse toimitatko meille vastaanottajien osoitetiedot vai ainoastaan sähköpostiosoitteet.
   1. Toimita ainoastaan sähköpostiosoitteet Lähetämme jokaiselle lahjalaatikon vastaanottajalle sähköpostilla linkin, johon hän voi itse täyttää osoitetietonsa. Vastaanottajilla on kaksi päivää aikaa täyttää toimitustiedot.
   2. Toimita kaikki osoitetiedot Vastaanottajat saavat tekstiviestitse toimitustietojen tarkastuslinkin. Vastaanottajilla on kaksi päivää aikaa tarkastaa ja tarvittaessa korjata toimitustietonsa.
  2. Käytä vastaanottajien tietojen toimittamiseen sivuiltamme ladattavaa Sähköpostiosoitteet tai Postiosoitteet Excel-vakiopohjaa.
  3. Täytä Excel sarakkeiden ohjaamalla tavalla ja tallenna tiedosto. Huom! Muista täyttää yhteystietojen lisäksi sarake, jossa kysytään toimitettavien laatikkojen määrä per vastaanottaja.

  Toimitustietojen syöttäminen

  1. Tallenna ensimmäiseen kenttään tilauksesi numero, jonka olet saanut tilausvahvistuksen yhteydessä.
  2. Tallenna toiseen kenttään tilattujen laatikoiden määrä.
  3. Lataa vielä tallennettu Excel-tiedosto sivuillemme ja klikkaa TALLENNA tietojen lähettämiseksi. Asiakkaalla on aina vastuu osoitetietojen oikeellisuudesta.

  Koska tällä hetkellä on liikkeellä epärehellisiä kuljetusliikkeiden nimissä lähetettäviä henkilötietojen kalastusviestejä, suosittelemme tiedottamaan saajille etukäteen Lahjalaatikossa.fi :ltä tulevasta lomakkeesta. Lähettäjä on Lahja LTK tai tilaukset@lahjalaatikossa.fi

  Tietoturvallisen osoitteistojen keruun meille tuottaa: VISMA AI WORKS