Herkkulahja ilahduttaa aina – Katso ihanat lahjavinkit kevääseen!

Herkkulahja ilahduttaa aina – Katso ihanat lahjavinkit kevääseen!

Kun vuosi vaihtuu ja kevät aurinko alkaa lämmittämään, tekee mieli jotain raikasta ja keveää. Tutustu herkulliseen valikoimaan ja starttaa vuosi ihanien uutuusmakujen saattelemana.

Vuosi 2024 tuo mukanaan hyvää oloa ja raikkautta, se tuntuu vahvasti ja maistuu makoisasti.

Yllätä, ilahduta, palkitse tai kiitä herkullisella ja kauniisti pakatulla ruokalahjalla. Herkkulahja sopii annettavaksi ihan kaikille. Me Lahjalaatikossa haluamme tarjota ideoita parhaisiin lahjoihin. Aina täydellisistä kahvihetkistä hauskaan yhdessä tekemiseen.

Valikoimme lahjalaatikoihin laadukkaita kotimaisia suosikkeja, rakastettuja klassikoita sekä suolaisia ja makeita uutuuksia.

Anna lahjaksi maku, mutta myös tunne joka muistetaan.

Alla ihanimmat ideat alkuvuoden herkutteluhetkiin:

Ihastu uutuuksiin!

Ihastu ja inspiroidu uutuuksista. Suunnittele ja anna lahjaksi oma uniikki herkkukokonaisuus!

Lahjalaatikon alkuvuosi on pullollaan suussa sulavia makuja aina raikkaista smoothieista mehukkaan marjaisiin ja hedelmäisiin välipalapatukoihin, jotka ovat valmistettu parhaista raaka-aineista. Tarjoa tai nauti kupillinen runsaan täyteläistä kahvia toffeen, kaakaon ja ripauksen suklaan aromilla.

Välipalojen suosio on nyt kovassa nousussa ja uutuuksista löydät paljon tuotteita, joilla tarjoat energiaa esimerkiksi hypridi-, etäpalavereihin tai workshoppeihin. 

Ystävänpäivä – yllätä ja muista erityisellä lahjalla

Ystävänpäivää vietetään 14. helmikuuta ja se on vaaleanpunaisen värin ja erityisesti ystävyyden ja rakkauden juhlaa. Silloin on oiva tilaisuus muistaa tärkeitä ihmisiä ja herkutella yhdessä.

Lähetä laatikollinen herkkuja ystävän tai rakkaan ovelle, tai yllätä henkilökuntasi maukkaalla muistamisella.

Lähettäisitkö tänä vuonna ystävänpäiväkortin sijasta lahjalaatikon, joka sujahtaa helposti postiluukusta?

Ilahduta erilaisella ystävänpäivätervehdyksellä sinulle tärkeät ihmiset!

Ihanan aromiset ja pehmeät kahvit sekä teet hurmaa

Pysähdy nauttimaan kahvi- tai teehetkestä kiireisen arjen keskellä.

Tarjoamme korkealaatuisia kahveja sekä teelaatuja jokaiseen makuun. Ne sopivat loistavasti lahjaksi, tuliaiseksi sekä erilaisiin muistamisiin. Lisää esimerkiksi näitä ihanuuksia lahjaasi:

Poikain Parhaat Tee, Iltataivas: Suomalaisin punaisin marjoin puolukalla, punaherukalla ja vadelmalla maustettu Oolong- ja Chun Mee -teepohjainen vihreä tee, ilta-auringon punertaviin teehetkiin.

Lehmus Roastery Pusupuisto keskitumma kahvi: Runsaan täyteläinen kahvi, jossa pehmeä suutuntuma, aromeissa toffeeta, kaakaota ja ripaus suklaata.

Robert Paulig Roastery Notes of Nature Kipinä: Laadukas, luonnosta inspiraationsa saanut pienpaahtimokahvi. Vivahteiltaan pähkinäinen, vahva ja paahteinen, ripaus makeutta.

Yllätä asiakkaasi ihanalla kahvihetkellä!

Yllätä pääsiäispaketilla!

Pääsiäinen on maalis-huhtikuun vaihteessa ja silloin herkutellaan kevään runsaan ruokajuhlan merkeissä.

Lahjalaatikkoon voit valita parhaat herkut, jotka tarjoavat unohtumattomia nautintoja kaikille aisteille.

Yllätä läheisesi, tiimisi, asiakkaasi tai ystäväsi pääsiäispaketilla, joka maistuu keväältä! Pääsiäiseen sopivat erityisen hyvin appelsiinin, mangon, sitruunan ja kahvin vivahteet, joita löydät mm. suussa sulavista suklaista, ihanista kuohujuomista, sekä herkullisista naposteltavista.

Maltatko odottaa pääsiäiseen?

Vietä herkullinen vappu!

Vappuna juhlitaan kevättä ja pian kohta saapuvaa kesää herkutellen.  Vappu on ihanan värikästä aikaa vappupallojen ja serpentiinien loisteen keskellä.

Nappaa lasillinen vappukuohuvaa tai simaa ja kilistä yhdessä ystävien, läheisten tai työkavereiden kanssa suomalaisen työn juhlaa.

Tarjoamme onnistuneeseen vappuun parhaat juomat sekä maistuvimmat syötävät.

Herkuilla loihdit upean kevään aloituksen ja vapun juhlinnan esimerkiksi tiimipäivän merkeissä!