Näin se toimii

Lahjalaatikossa.fi tarjoaa uniikkeja yrityslahjoja

Valmiiksi mietityt ja kauniisti pakatut lahjat ilahduttavat varmasti jokaista.

Verkkokaupastamme ostaminen on helppoa:

Tutustu monipuolisiin valmiisiin lahjalaatikoihimme tai suunnittele ja yhdistele omat suosikkisi lahjalaatikkoon.

Jos tarvitset isomman määrän tai esim. haluat lisätä omia tuotteita mukaan lahjaan:

Lahjalaatikossa tiimimme auttaa lahjan räätälöinnissä, tästä tarjouspyyntöön

Ammattilaistiimimme suunnittelemat valmiit lahjalaatikot ovat helppo valinta ja toimitetaan nopealla aikataululla. Valmiit lahjalaatikot muuttuvat sesongin mukaan, joten aina on jotain uutta herkullista annettavaa!

Suunnittele oma lahjalaatikko – palvelulla voit valita budjettiisi, toimitustapaan ja sisältöön sopivimman vaihtoehdon. Valintaasi helpottamaan Lahjalaatikon ammattilaistiimi on valinnut monipuolisimmat herkut eri tuotekategorioihin, jotta sinun on nopea ja helppo yhdistellä uniikki lahjakokonaisuus. Näin luot lahjansaajan näköisen, ihania makuelämyksiä täynnä olevan lahjan.

Unohditko lahjansaajien osoitteet? Ei hätää. Voit lisätä osoitteet tilaukseesi myöhemmin, joten voit tehdä tilauksesi jo nyt valmiiksi.

Tarjouspalvelun kautta kokoamme myös toiveidenne mukaan omia uniikkeja lahjalaatikoita. Tarjouspalvelun kautta toimitamme isommat lahjaerät, sekä lahjat joihin voi erikseen halutessaan lisätä oman tuotteen.

Lahjalaatikon tiimillä on vuosien vankka kokemus suomalaisten lahjaelämysten suunnittelusta ja toteutuksesta ja suunnittelupalvelumme on aina ilmainen.

Ota yhteyttä, olemme täällä sinua varten.

Kysy tarjousta täältä!

Yhteystietomme